Mor och hennes fails ;)

jo mamma failar som ni kanske förstod utav rubriken men för alla som är sega och inte fattar det så är mor fail
image14

det hemska brott hon be gått är att hon failar på mat ^^
där stod jag och lagade mat (läs mit uber 1-2-3 guide till uber mat nedan) helt i frid och tillfredsställelse så kommer hon och säger vad jag ska göra... hon drev mig till vansinne!! hon sa att efter som kyklingen var frysts så skulle jag vänta lite med att stoppa i pastan för kycklingen var tvungen att bli genomstekt -.- big fail sen så hälde hon i mer vatten till pastan... big fail -.- detta resluterade i att pastan kokade över... pastan var tvungen att ståpå för länge så kycklingen blev torr... aja enuf whine ^^ allt vart endå ett enda stort fail fail FAIL ^^



här följer ett litet recept (by me)

kyckling á la uber mé

(en file per man/kvinna)

stuff du behöver:
kyckling file
kryddor
salt (NaCl+jod)
kniv (med tänder är bra)
skärbräda
smör/margarin
en stekpanna
en spis eller annan värmekälla
ett glatt humör
en stekspade


1. börja med att hitta en kyckling, plocka och stycka den, filéa ut filéer
(1,5). plocka fram kyckling filéer från frysen... (jag föredrar detta altenativ för då slipper man allt blod och shit)

2. skär kyckling en i tärningar (se bild 1)

3. häll i smör i en stekpanna. samtidigt som du häller i vatten till pasta (valfrit)

4. börja med pasta (valfri står itne med i SDB) samtidingt som du lägger i kycklingen i stekpannan. detta steg bör ske när vattnet är klar och när smöret fräser

5. stek kycklingen som en riktig "schtekare" ;)

6. börja med krydningen ha i citronpeppar, salt peppar, (paprikakrydda, spiskumin och va fan du vill prova dig fram!!!! det var så jag kom på detta ;))

7. smaka av och krydda mera!! 10.

8. OBS AKTA FARLIGT FARLIGT låt in kycklingen stå på förlänge!!! (för då blir den för het så som mig typ) och den blir torr!!!!! men låt den inte vara på för kort för kyckling innehåller maskar och skabbiga bakterier och shit. så du får typ dela på den största bit du har och se om den är klar (det är när det inte är genomskinligt utan börjar bli lite vitaktigt)

9. när det är klar kan det se ut så hära se blid 2 (bild 2)


10. ät och var glad om det smakar skit är det ditt fel noobs om det smkar äg så tacka mig ;) noobs



tror det var allt

Kommentarer
Postat av: Styggerik

ahaHAHAHAHahAHAHHAHAhAHA Oskars matlagningshörna :D

2008-01-09 @ 22:49:13
URL: http://torpeden.blogg.se
Postat av: pärlan

jee då kunde du bara stekit på dig själv så sparade du miljön på lite elförbrukning^^
och vad då, visst, man kan använda en tandad kniv men man kan lika gärna använda en SCHEED. jag är på på att ta med en imorrn om du är det

2008-01-10 @ 20:42:58
URL: http://vaniljpajen.blogg.se
Postat av: Emmy

käften >.

2008-01-14 @ 21:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0